Nemzetközi foci

Rivális Arsenal-fan mentette meg a Spurs-drukker életét

Rivális társától kapott új vesét és lehetőséget az életre a Tottenham-szurkoló.

Az Arsenal és a Tottenham szurkolói nem különösebben rajonganak a másikért, régóta szöges ellentét húzódik a két tábor között. Ha viszont emberségről van szó, akkor a felek félreteszik a lelátói rivalizálást.

Futótűzként terjedt a hír az angol lapok hasábjain, miszerint az Ágyúsok egyik szurkolója megmentette egy Spurs-drukker életét, miután saját vesét ajánlotta fel neki.

A kórházi ágyából a következőket írta Tim Reid:
– Nincsnek szavak arra, amit ez a fickó értem és a családomért tett. Kaptam egy második esélyt az életre, miközben a társam minden hezitálás nélkül vállalta a donort, pedig az életét is kockáztatta ezzel.

– Egy igazi hős vagy, ezt mindenkinek tudnia kell, hihetetlen bátorságot mutattál. Habár egy mocskos Ágyús vagy, nagyon büszke vagyok, hogy a legjobb barátomnak mondhatlak – írta bejegyzésében a sikeres beavatkozáson átesett Reid.

Tim jelenleg még lábadozik, felépülése hosszabb időt vesz igénybe, de abban bíznak a felek, hogy a novemberi 5-i észak-londoni derbin már a lelátón szurkolhatnak ki-ki kedvenc csapata sikeréért.

Olvasói sztorik