Nemzetközi foci

Betörtek Mourinhóhoz, miközben az Eb-döntőt nézte

A sikertelenül záruló rablást alighanem magyar származású tettes hajtotta végre.

José Mourinho csak egy csendes, nyugodt estét szeretett volna eltölteni a családjával a 25 millió fontot (megközelítőleg 10 milliárd forintot) érő londoni házában, de egy arra tévedt betörő megakadályozta a mestert ebben a szép tervében. Bár az eset már több mint egy hete történt, a brit bulvársajtóban csak ma látott napvilágot: a Special One feleségével épp a Portugália–Franciaország Eb-döntőt készült megtekinteni, amikor a csak kelet-európaiként jellemzett, de meglehetősen magyaros névvel rendelkező Gabor Roman betört hozzá.

A 25 éves férfit az alagsorban vasaló szobalány vette észre, amikor az megpróbált besettenkedni a házba, majd kiáltására a betörő rögtön menekülőre fogta – írja a The Sun. A ház biztonsági emberei azonban ha kicsit későn is, de reagáltak, és elkapták az ügyefogyott rablót, akit a rendőrök nem sokkal később bilincsben vittek el. A férfi tettéért később négy hét börtönbüntetést kapott.

– José percekig csak döbbenten állt az ablakban. Nem hiszem, hogy a rabló tudatában volt annak, hogy a világ leghíresebb futballedzőjéhez készül betörni – festette le a helyzetet érzékletesen az egyik szomszéd.

Olvasói sztorik