Nemzetközi foci

Pjaca a Juventushoz igazolt

25 millió euróért vált klubot a horvátok tehetsége.

A fiatal horvát középpályás, Marko Pjaca Dinamo Zagrebtől való távozása már az Eb előtt is erősen a levegőben lógott, de mára biztossá vált: a Juventust választotta.

A hírek szerint nagyjából 25 millió euróért szerződtetett labdarúgó menedzsere, Marko Naletilic Il Massagerónak mondott szavait a juventushungary.hu idézte.

– Pjaca azért is választotta a Juventust, mert a csapat vezetői már nagyon jól ismerik őt, hiszen ügyfelem pályafutását már négy éve figyelemmel kísérik. A Bianconeri ez idő alatt megannyi trófeát zsebelt be, illetve igen magas szintet képviselnek a Bajnokok Ligájában is. Pjaca tisztában van a képességeivel, így reméli, hogy lehetőséget kap majd a bizonyításra. Az AC Milan is nagy hatással volt Markóra, aki mind telefonon, mind pedig személyesen is beszélt Gallianival. Kétségtelen, hogy ő egy kiváló igazgató, azonban ügyfelem döntésében fontos szerepet játszott az is, hogy a Juventus a következő szezonban is a Bajnokok Ligájában indulhat. A Juventusnak már csak a Dinamóval kell egyezségre jutnia – írta a menedzser nyomán a honlap.

Pjaca 2014 óta 10-szer játszott a horvát válogatottban, részt vett az Európa-bajnokságon is. Pályafutását a Lokomotiva Zagrebnél kezdte, majd 2014-ben városon belül klubot váltott és a Dinamóhoz igazolt.

Olvasói sztorik