Nemzetközi foci

Chelsea: Conte visszavárja Cuadradót

Antonio Conte megerősítette, hogy Juan Cuadradónak nagyon is van jövője a Chelsea-nél. 2015 januárjában nagy reményekkel igazolt a kolumbiai Londonba a Fiorentina együttesétől, azonban nem sikerült jól az angol kaland a szélsőnek. Az elmúlt idényben azonban remek játékot mutatott a Juventus kölcsönjátékosaként – írja a goal.com

A Chelsea új menedzsere, Antonio Conte pedig számít a támadóra a Chelsea vezetőjeként.

– A Chelsea játékosa, így megvárjuk, hogy hazatérjen, erre nem sokára sor kéne, hogy kerüljön. A mi csapatunk tagja és örülünk, hogy hozzánk tartozik. Őt akartam a Juventus edzőjeként és most akarom őt a Chelsea menedzsereként is – mondta sajtótájékoztatóján az olasz szakember.

N’Golo Kante mellett Michy Batshuayi is a Kékek játékosa lett a nyáron és úgy hírlik, a Napoli középhátvédje, Kalidou Koulibaly lehet a következő érkező Londonban, azonban Conte ezelől a válasz elől kitért.

– Nem szeretnék más csapatok játékosairól beszélni. Ennél több tiszteletet érdemelnek a klubok. Nem szeretem, amikor más menedzserek az én játékosaimról beszélnek, szerintem mindenki foglalkozzon a saját játékosaival.

Olvasói sztorik