Nemzetközi foci

Micsoda? Pogba iránt nem is érdeklődött a United

Hetek óta erősen rebesgetik, hogy rekordösszegért igazolhat a Manchester Unitedhoz a Juventus francia középpályása, Paul Pobga. Most azonban az olasz klubtól is megszólaltak.

A torinói klub általános igazgatója, Giuseppe Marotta egy olasz tévéműsorban nyilatkozott az állítólagosan tervezett transzfer kapcsán. A pletykák eddig arról szóltak, hogy 120 millió euró körüli, átigazolási rekordnak számító áron válthat csapatot a fiatal klasszis.

A United-szurkolókat első körben Pogba ügynöke keserítette el, aki azt állította, ügyfelének egyáltalán nem sietős, hogy elhagyja jelenlegi csapatát, ahol új szerződést kötnének vele. Péntek este a Sportitaliában szereplő Marotta pedig egészen meglepően nyilatkozott. Azt állította, a Manchester United és a Juventus között még kapcsolatfelvétel sem történt.

A Juventus egyébként igen erős kerettel vághat neki az új idénynek, kölcsönszerződéssel elhozták Medhi Benatiát a Bayerntől, a nyár folyamán pedig már Dani Alvest és Miralem Pjanicot is leigazolták. Ráadásul a goal.com értesülései szerint Gonzalo Higuaín megvásárlásáról is megszülethet az egyezség a Napolival.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik