Nemzetközi foci

Raúl: Pogba tökéletesen illene a Real Madridba

A klubikon azt is elárulta, annak idején nem gondolta volna, hogy Zidane-ból edző lesz.

Kétségtelenül a Juventus középpályásáé, Paul Pogbáé a nyár átigazolási slágertémája: a világklasszist több európai topcsapat is meg szeretné szerezni, de a torinóiak sem válnának meg legértékesebb játékosuktól. A 23 éves futballistát sokan már a Manchester United mezében látják, de a Real Madrid sem tett le még teljesen a szerződtetéséről – Raúl, a “királyiak” klubikonja szerint helyesen, hiszen Pogba remekül illene a BL-címvédő együttesbe:

– Pogba az a játékos, aki nagyon illene a Real Madridba, vagy bármely más topcsapatba. Erős, technikás, a fizikai jelenléte pedig lehengerlő a pályán. Biztos vagyok benne, hogy az ő stílusa nagyon sokat tudna lendíteni a Madrid játékán, persze az ára ennek megfelelően az egekben van, ráadásul korábbi klubja, a Manchester United is nagyon szeretné megszerezni őt, nehéz dolga van tehát a Real-vezetőségnek – nyilatkozta Raúl az AS-nek.

A “blancócnál” nevelkedő, a csapatnál 16 évig futballozó korábbi csatárklasszis egykori csapattársáról, a jelenleg a gárda edzőjeként tevékenykedő Zinedine Zidane-ról is mondott pár szót:

– Amikor együtt játszottunk, egyáltalán nem gondoltam, hogy Zizou edző lesz valaha is. Azóta viszont több pozícióban is dolgozott a klubnál, sokat tanult Ancelottitól, és a Castillát is eredményesen irányította, mielőtt a nagycsapathoz került, tehát valószínűleg mindig is volt benne valami. Mióta a felnőtteknél van, egyre jobb és jobb edző. Bízik a játékosaiban, és eléri, hogy ők is bízzanak magukban, ez a sikerének a kulcsa – zárta interjúját Raúl.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik