Nemzetközi foci

Payet ára 50 millió font

Nem szívesen engednék el a West Ham United vezetői a francia játékost.

A West Ham United vezetősége 50 millió fontban (18,3 milliárd forintban) határozta meg Dimitri Payet kivásárlási árát, de elképzelhető, hogy még ennyiért sem engedik el az Európa-bajnokságon ezüstérmes francia válogatott középpályását.

David Gold, a londoni klub társelnöke kijelentette, egy pennyt sem engednek ebből az árból, de még azt sem döntötték el, hogy egyáltalán eladják-e az Olympique Marseille csapatától tavaly júniusban szerződtetett játékost. A kontinenstornán három gólt szerző Payet a legutóbbi idényben 12 alkalommal talált be a West Ham színeiben.

Az Európa-bajnoki szereplés alatt több neves egyesülettel is hírbe hozták a 29 éves Payetet, a többi között a Chelsea, a Manchester City és a Paris Saint-Germain is vinné a Premier League előző idényének hetedik helyezettjétől.

„Egyetlen 50 millió font alatti ajánlatot sem vagyunk hajlandóak meghallgatni, de őszintén szólva egy ajánlatot sem látnánk szívesen, hiszen Payet a legjobb játékosunk. Nagyon fontos nekünk, köré épül a csapat. Londonba költözött a családjával, a szurkolók pedig imádják. Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk, remélem, sikerülni fog” – – mondta David Gold, a West Ham társelnöke a BBC-nek.

Olvasói sztorik