Nemzetközi foci

Nagytakarítást végez Mourinho az MU-nál?

Sajtóhírek szerint Mata, Schweinsteiger, Rojo és Blind is távozhat az Old Traffordról.

A Daily Record legfrissebb beszámolójaszerint Jose Mourinho nyáron jelentősen átalakíthatja a Manchester United keretét. A távozók között Juan Mata, Bastian Schweinsteiger, Marcos Rojo és Daley Blind nevét emlegetik. A spanyol játékost egyébként az Evertonnal hozták szóba, liverpooli távozását akár napokon belül bejelenthetik. Rajta kívül a német, az argentin és a holland játékossal sem tervez Mourinho hosszútávon, így megfelelő ajánlat esetén ők is távozhatnak.

Eddig három új játékos érkezését jelentette be a manchesteri alakulat: Zlatan Ibrahimovic, Henrikh Mkhitaryan és Eric Bailly érkezett, a negyedik szerzemény pedig Paul Pogba lehet a sorban – akinek távozásáról vagy éppen biztos maradásáról szinte minden nap reppenek fel hírek. A legfrissebb beszámolók szerint Pogba a következő 48 órában dönt a hogyan továbbról.

A Daily Record megjegyzi, amennyiben a Mata-Schweinsteiger-Rojo-Blind négyes távozik az Old Traffordról, az értük befolyt összegből máris könnyedén kifizethetik a világrekordot jelentő átigazolási díjat a francia játékosért. Kérdés persze, Pogba milyen döntésre szánja el magát.

Olvasói sztorik