Nemzetközi foci

Ilyen egyszerű? Pogba jövőjéről beszélt az ügynöke

Mino Raiola szerint nem valószínű, hogy a középpályás távozni fog Torinóból.

A Juventusban szereplő Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola a francia tehetséget övező pletykákról beszélt legutóbbi nyilatkozatában, amelyek szerint a Manchester United visszaszerezné korábbi játékosát – írja a juventushungary.hu.

Az elmúlt napokban több olyan pletyka is napvilágot látott, amely szerint Pogba visszatér az Old Traffordra, méghozzá rekord összegért, szám szerint 120 millió euróért. A francia középpályásnak azonban 2019-ig szóló szerződése van a Juventusszal, ahol ráadásul egyértelműen kijelentették, hogy nem szándékoznak megválni tőle.

– Nagyon sokat beszélnek Paul jövőjéről, de nem valószínű, hogy távozni fog Torinóból – kezdte a Times-nak adott nyilatkozatát Raiola. – Nem sürgeti az idő, a Juventus pedig nem akarja elengedni. A szerződése meghosszabbítását tervezik. Paul nem szeretné mindenáron elhagyni Torinót. Boldogak vagyunk a Juventusnál, és ez egy olyan klub, amely meg akarja tartani sztárjait. A Juventus hihetetlenül jól bánik vele. Ez egy kiváló klub és ők hisznek benne.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik