Nemzetközi foci

Az angol bajnoktól igazolna a Real Madrid

Sajtóhírek szerint a BL-győztes alakulat is szeretné megszerezni a franciák Eb-n remeklő középpályását, N’Golo Kantét.

A spanyol AS információi szerint Zinedine Zidane jelezte a vezetőség felé, hogy mindenképpen szeretné csapatában tudni a Leicester City védekező középpályását, aki az Európa-bajnokságon is kiválóan játszik.
A madridi klubnál teljesen elfogadhatónak tartják a francia játékos 25 millió eurós kivásárlási árát, de olyan vetélytársakkal kell felvenni a harcot Kante kegyeiért, mint a Juventus és a Chelsea, így nincsenek könnyű helyzetben.

A játékossal eredetileg csak epizódszereplőként számoltak a franciák, de Lassana Diarra sérülése után nemcsak a keretben, hanem a kezdőben is helyet követelt magának. Az angol bajnoki cím megszerzése után a Leicester Ciynél úgy gondolták, a középpályást nagyon nehezen tudják majd csak megtartani, esélyeiket tovább rontotta Kante Eb-n mutatott teljesítménye.

További hír még a BL-győztes háza tájáról, hogy a Valenciát erősítő Andre Gomest is szeretnék megszerezni, de a 22 éves portugál középpályást a MU, a Barcelona, a Chelsea, a Juvetus és a PSG is igyekszik elcsábítani.

Olvasói sztorik