Nemzetközi foci

Új igazolást jelentett be a City – Fifázni

A BBC legfrissebb beszámolójaszerint új fiatallal erősített a Manchester City, de a legújabb szerzemény pályán vélhetően soha nem léphet pályára.

A 18 éves Kieran “Kez” Brown a klub első e-sports játékosa, aki gamerként képviseli majd a klubot különböző rendezvényeken, illetve a FIFA-játékkal mutatja meg a nagyérdeműnek, mit is tud valóban.

– Ez egy nagyon izgalmas feladat, ami új a klub számára és persze nekem is – örvendezett Brown. Többek között azzal bíztak meg, hogy Twitchen streameljem a mérkőzéseimet, videókat készítek majd a Machester City YouTube csatornájára, ezentúl különböző tornákon játszok majd együtt a City drukkerekkel – képviselve az egyesületet.

A klub marketingosztályának alelnöke, Diego Giglaini úgy gondolja, a gyorsan fejlődő e-sport univerzumában elengedhetetlen az online jelenlét. Azért (is) igazolták le Brownt, hogy még több fiatalhoz jussanak el.

A PL-ben egyébként nem a City az első klub, aki FIFA-játékost igazolt, hiszen a rivális West Ham májusban már hasonló pozícióra szerződtette Sean “Dragonn” Allent.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik