Nemzetközi foci

Megérkezett: Mourinho mindenkinek beszólt a székfoglalójában

Louis van Gaal, Arsene Wenger és Ryan Giggs sem úszta meg.

Ahogy arról már beszámoltunk, José Mourinho tegnap megtartotta első hivatalos sajtótájékoztatóját a Manchester United menedzsereként. A Special One most is hű maradt stílusához, és burkoltan vagy burkolatlanul, de három kollégájának is odamondott – Van Gaal kapta az oltások legnagyobb részét, de Wenger és a csapattól távozó Giggs sem úszta meg.

“Soha nem voltam túl jó a szavakkal, de nem is bújtam mögéjük vagy valami filozófia mögé. Én ennél agresszívabb vagyok.” Ez fájhatott, Louis.

“El kell felejtenünk az elmúlt három évet. Nem lesz túl egyszerű, mert 53 éves vagyok, nem 63 vagy 73 vagy mennyi.” Van Gaal egyébként 65 éves lesz augusztusban.

“Egy biztos: Rooney nálam sosem fog középpályást játszani. Lehet ék vagy visszavont csatár, de középpályás sosem, az őrültség.” Még egy beszólás Van Gaalnak, amiből Hodgson is eltehet egy kicsit.

“Nem tehetek róla, hogy Giggs már nincs a csapatnál. Nem az én hibám, hogy a klub nekem ajánlotta fel azt a munkát, amit ő akart.” A távozó Ryan Giggs is kapott a jóból.

Végül pedig az örök rivális Wenger froclizása sem maradhatott ki. “Én tavaly nyertem a legutóbbi trófeámat, egyes sztármenedzserek viszont 10 éve…szóval ha nekem van mit bizonyítanom, akkor másokra mit mondjunk?”

Olvasói sztorik