Nemzetközi foci

A PSG-nek nem kell a Real Madrid sztárja

Korábban számos cikk jelent meg arról, hogy a James Rodríguezre ajánlatot tett a PSG, a párizsiak tulajdonosa szerint azonban nem került sor erre, sőt, egyáltalán nem akarják szerződtetni a Real Madrid kolumbiai középpályását.

Nem volt erős szezonja a kolumbiainak, igaz, ebben közrejátszott sérülés is, mindenesetre ez már elég volt ahhoz, hogy szárnyra kapjanak olyan pletykák, hogy a Real Madrid megválna a 24 éves támadó középpályástól. Az átigazolási pletykák egyik állandó klubja a PSG, így nem kellett sok, hogy összeboronálják az Ibrahimovic távozása után sztárra vadászó csapattal Jamest. A PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi azonban cáfolta a híresztelést.

– Nem igaz, hogy beszéltünk volna James-szel. Nem léptünk érintkezésbe sem a játékossal, sem a Real Madriddal – mondta az elnök.

2020-ig élő szerződése van James Rodrigueznek a Királyiakkal, tehát valószínűleg számol vele a klub. A PSG egyébként az utóbbi napokban igen aktív volt, Hatem Ben Arfa, Grzegorz Krychowiak és Thomas Meunier is aláírt a klubhoz.

Olvasói sztorik