Nemzetközi foci

A Barca korábbi fenegyereke keményen nekiment Ronaldónak

Sőt, már azt is tudja, ki nyeri az Aranylabdát.

A Barcelona egykori BEK- és KEK-győztes klasszisa, Hriszto Sztoicskov szerint Cristiano Ronaldo lesz az idei aranylabdás. Indoklása szerint azért, mert jóképű.

Az 1994-ben szintén Aranylabdát nyert bolgár csatárzseni szerint az idei verseny Cristiano Ronaldo, Antoine Griezmann és Gareth Bale között dől majd el. A három játékos még érdekelt az Európa-bajnokság elődöntőjében is, Ronaldo és Bale ráadásul klubtársként éppen egymás ellen küzd majd szerdán a fináléba kerülésért.

– Griezmann mindenkit felülmúlt, és nagyon látványos futballt játszott ebben a szezonban. De az Aranylabdát biztosan Ronaldónak adják, mert jóképű – nyilatkozta Sztoicskov a spanyol Cadena Cope rádiónak.

A bolgár szerint Bale akkor rúghat labdába ebben a versenyben, ha Wales döntőbe jut. Griezmann a szezon során összesen 32 gólt szerzett, csapata, az Atlético Madrid a spanyol bajnokságban bronzérmet nyert, és Bajnokok Ligája-döntőt játszhatott. Bale a Reallal BL-győztes és bajnoki ezüstérmes lett, 19 gólja mellett 10 gólpasszt is adott – írja az origo.hu

Olvasói sztorik