Nemzetközi foci

Szőke fiatalt csábítana a Unitedhez Mourinho

Nincs James, lesz hazai ifi?

Zajlanak az események a Manchester United háza táján, amióta José Mourinho átvette a csapat irányítását. Nemrég jelentették be Zlatan Ibrahimovic leigazolását, de az átalakításoknak természetesen még nincs vége.

Korábban szó volt James Rodríguez megszerzéséről, ám úgy tűnik, a kolumbiai sztár inkább Párizst választja majd. Ha nem is a “pótlására”, de helyette jöhet viszont egy 21 éves középpályás a Championshipből. Will Hughes a 2014-15-ös 42 bajnoki után idén mindössze 8 meccset tudott játszani súlyos térdsérülése okán, de José Mourinho mégis szemet vethetett rá: a hírek szerint utasította segítőit, hogy tájékoztassák a fiatal játékost érintő hírekről.

Az átigazolás célja az is lehet, hogy a United növelje az angliai nevelésű játékosok számát a csapatban. A Derby 7 millió fontra taksálhatja a labdarúgót. Hughes 2011 óta 122 bajnokit játszott a Derby színeiben, 17-szer húzta fel az angol U21-es válogatott mezét.

A Manchester Uniteddel kapcsolatos toovábbi hír, hogy Juan Mata a hírek szerint közel áll a megegyezéshez az Evertonnal.

Olvasói sztorik