Nemzetközi foci

Meglepő fordulat! Messi mégis marad a válogatottban?

Barátja szerint a 2018-as világbajnokságon biztosan játszani fog a klasszis.

Megnyugtató hírekkel számolt be az argentin válogatott rajongóinak a nemzeti csapat masszőre, Marcelo D’Andrea. Elmondása szerint Leo Messi nem vonul vissza a válogatottól, sőt még két évig biztosan felölti a kék-fehér mezt.

A Barcelona klasszisa rendkívül csalódott volt a kudarccal végződő, Chile elleni Copa America döntő után. Messi három éven belül a harmadik nemzetközi kupa döntőben marad alul Argentínával (két Copa America, egy világbajnoki döntő) és a dél-amerikai kontinensviadalon a legutóbbi öt kiírásból úgy nem sikerült egyszer sem aranyéremmel távozni, hogy ebből négyszer a döntőben hasalt el Messi hazája. A Barcelona klasszisa a mérkőzést követően egy interjúban mondta el, lehet, hogy többször nem lép pályára a nemzeti csapatban.

Az elmúlt napokban szinte egész Argentína próbálja valamilyen módon meggyőzni az apró termetű klasszist, ám ő még nem állt nyilvánosság elé. Ellentétben egyik legjobb barátjával, a nemzeti csapat masszőrével.

– Nincs kétségem afelől, hogy Messi játszani fog a 2018-as világbajnokságon. Én nagyon bízom benne és most egy kicsit egyedül kell hagynunk. Imádja a nemzeti csapatot és mindent megtenne az országáért. Senki nem tud Messi visszavonulásáról, nem mondott semmit a srácoknak az öltözőben. Kétségtelen, hogy ez a kudarc a legnagyobb csalódás számára a válogatott karrierje alatt. Ő az egyik legjobb barátom és nagyon nehéz látnom, hogy miként érez ezzel kapcsolatban.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik