Nemzetközi foci

Huligánok támadtak Rakiticékra

Motorcsónakkal menekült a horvát huligánok elől Rakitic és családja.

Nem sokáig élvezhette nyaralását Ivan Rakitic és családja, péntek délután már menekülniük kellett a rájuk támadó huligánok elől, a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrincz villájából.

A horvát válogatott és a Barcelona sztárja valószínűleg nem gondolta végig alaposan a belföldi nyaralást: miután híre ment a sajtóban, hogy családjával beköltözött Ugljan szigetének egyik luxusvillájába, hamar megtalálták őket a huligánok.

Hatan támadtak kövekkel a Mészáros Lőrincz tulajdonában lévő kastélyra, miközben Rakiticék benne tartózkodtak. A 700 milliós nyaraló több ablaka is betört, de szerencsére a játékosnak és családjának nem esett baj. A helyiek szerint a szigetre érkező hat támadó erősítést akart hívni, ezt azonban Rakiticék már nem várták meg, motorcsónakon hagyták el a helyszínt.

A Dnevnik.hr-nek elmondták a helyiek, hogy szégyenletesnek és kínosnak tartják a támadást, hiszen a Barcelona sztárját a világ bármelyik üdülőhelye tárt karokkal várta volna, ő mégis Horvátországban szerette volna kipihenni a szezont.

Olvasói sztorik