Nemzetközi foci

Benteke Londonba igazolhat

A Crystal Palace a játékossal már megegyezett, a Liverpool még hátra van.

A Daily Mail értesülései szerint a keretet a saját szájíze szerint alakító Jürgen Klopp elképzelésében nem szerepel Christian Benteke. A tavaly nyáron 32,5 millió fontért érkezett csatár 29 bajnokin csak 9 gólig jutott a 2015-16-os idényben.

Ennek megfelelően érdeklődőkről is be lehet már számolni, leginkább a Crystal Palace áll közel Benteke leigazolásához. A hírek szerint a belgával már meg is egyeztek, de a Liverpool egyelőre még többet kér, mint amennyit adnának.

A Vörösök ugyanis 30 millió fontra taksálják a 25 éves játékos árát, míg a Palace egyelőre csak 25 milliót ajánlott. Kapkodniuk mindenesetre nem kell Kloppéknak, mert Benteke szerződése még négy évig érvényes. Az viszont biztos, hogy a Southamptonos Mané leigazolásával még kevesebb szerephez jutna a korábbi Aston Villa-támadó.

A Crystal Palace-nál csak a West Brom és az Aston Villa lőtt kevesebb gólt a Premier League nemrég véget ért szezonjában. A londoniak nemrég Steve Mandandát, a francia válogatott egykori kapusát is megszerezték.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik