Nemzetközi foci

A Lech Poznan elengedi Kádár Tamást

Nem állnak az útjába, ha erősebb bajnokságból hívják.

Jó teljesítményt nyújtott az Európa-bajnokságon Kádár Tamás, ezért valószínűleg nem tér vissza a lengyel élvonalba, bár a klubváltására még várni kell egy kicsit – írja a Przegląd Sportowy.

A klub alelnöke, Piotr Rutkowski kifejtette: a magyar válogatott védő kinőtte a lengyel bajnokságot, készen áll, hogy megtegye a következő lépést a pályafutásában, ezért nem fognak az útjába állni, ha megfelelő ajánlat érkezik iránta.

A Premier League-ben újonc Burnley FC érdeklődése már ismert, de Kádár nem akart dönteni a franciaországi kontinenstorna előtt, hátha jó teljesítményt nyújt és még jobb lehetőségei lesznek. És valóban így is volt, a remek hozzáállása kiváló statisztikai mutatókkal párosult.

A Newcastle United rajongói szívesen látnák ismét kedvenc csapatukban, egyes portálok pedig úgy tudják, a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp figyelmét is felkeltette a 26 éves játékos.

Immár másfél-kétmillió euróra becsülik a piaci értékét, de Rutkowski szerint majd csak az Európa-bajnokság döntője után indul be igazán az átigazolási piac.

Olvasói sztorik