Nemzetközi foci

Ronaldo megható gesztusa Messi felé

A portugál világklasszisnak fájó Messit könnyek között látni.

Hétfő hajnalban az argentin válogatott tizenegyesekkel elveszítette a Copa América döntőjét Chile ellen, a finálé után pedig Lionel Messi, az ötszörös aranylabdás lemondta a válogatottságot. A Barcelona támadója így fogalmazott a mérkőzés utáni nyilatkozatában:

– Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült egyetlen egy döntőt sem megnyernem a hazám számára. Ennyi volt, a válogatottságnak itt vége, egyszerűen nem nekem való ez az egész, jobb lesz így mindenkinek – idézte Lionel Messit a Guardian.

Az esettel kapcsolatban megszólalt az argentin egyik legnagyobb riválisa, Cristiano Ronaldo is, aki nagyon sportszerű gesztust tett Messi felé.

– Messi nehéz döntést hozott meg, a szurkolóknak pedig meg kell érteni őt, és el kell fogadniuk amit mondott. Ő nincs hozzászokva ahhoz, hogy veszít, vagy második helyen végez. Egy kihagyott büntető miatt azonban senki nem lesz rossz játékos. Fájó Messit könnyek között látni. Remélem, hogy visszatér a válogatottba, hiszen Argentínának szüksége van rá – nyilatkozta a portugál válogatott és a Real Madrid világklasszisa.

Olvasói sztorik