Nemzetközi foci

Danny Wardtól is függ Bogdán Ádám sorsa

A magyar hálóőrt a Wigan hívja, de Ward kölcsönszerződése közbeszólhat.

A Goalúgy értesült, hogy a Wigan érdeklődését mutat Bogdán Ádám iránt, akit szívesen kölcsönvennének a Liverpooltól, ám könnyen elképzelhető, hogy a magyar kapus mégis az Anfield Roadon marad. A lap úgy értesült, harmadik számú kapusként számolnak Bogdánnal.

A Vörösök a nyári átigazolási időszakban leigazolták Loris Kariust, de Simon Mignolet is Bogdán előtt van a sorban. A Goal úgy tudja, a magyar kapus sorsa nagyban függ attól, mi lesz Danny Warddal. A walesi hálóőr új szerződést kötött a Liverpoollal, ám úgy tervezi, hogy a 2016/17-es szezont kölcsönben a Huddersfieldnél tölti, ebben az esetben aligha engedné el Bogdánt a Liverpool.

A magyar hálóőr egy korábbi interjúbanelárulta:
– A következő szezonban Simon Mignolet, valamint a frissen szerződtetett Loris Karius mögött minden bizonnyal nem jutnék rendszeres játéklehetőséghez, ezért szeretném, ha a klub kölcsönadna. Nem zárkózom el attól, hogy országot váltsak, de mivel Angliában ismernek, és a Championshipben eltöltött idő alatt nagyon jól teljesítettem, arra van a legnagyobb esély, hogy klubváltás esetén az angol másodosztályban folytatom a pályafutásomat. A legfontosabb azonban az, hogy folyamatosan védjek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik