Nemzetközi foci

Nagy harc Payetért: az Inter lehet a befutó

A kínai cégcsoport komoly összeget pumpál a milánói klub kasszájába, a francia sztár érkezhet az Eb után.

Nagy összeget fordíthat nyáron új játékosok megszerzésére az Inter Milan, miután az olasz klub 70%-ban a kínai Suning Commerce Group kezébe került – akik hajlandóak csillagászati összegeket is új játékosok leigazolására áldozni. Az Internazionale tiszteletbeli elnöke, Massimo Moratti azt szeretné, ha Dimitri Payet az Eb után Milánóba költözne.

Mint ismert, a francia támadó remek szezont zárt a West Hammal, valamint a hazai rendezésű Európa-bajnokságon is a legjobbak között emlegetik. Parádés teljesítménye és remekbeszabott góljai után már a Real Madriddal is szóba hozták a 29 éves játékost, de a legfrissebb hírek szerint az Inter lehet a győztes befutó.

Moratti sajtóhírek szerint azt kérte a kínaiaktól, hogy a 200 millió fontos keretösszeg egy részét fordítsák Payet megszerzésére.

– Szurkolóként azt szeretném, ha Payet Inter-mezt húzna végre. Tudjuk, hogy a legnagyobb klasszisokat nehéz megszerezni, de ha elég ügyesek vagyunk, találunk jó lehetőséget a leigazolásukra. Ahhoz, hogy igazán versenyképesek legyünk még 2-3 minőségi játékosra van szükségünk.

Eközben a West Ham kétségbeesetten próbálja megtartani legnagyobb értékét, ám az Eb-n után nagy meglepetés lenne, ha Payet az új szezont is a londoni egyesületnél kezdené meg.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik