Nemzetközi foci

Hivatalos: Vardy négy évre aláírt

Az Arsenal végleg lemondhat kiszemeltjéről, a gólkirály marad a Leicesternél.

Véget ér a Vardy-saga, immáron hivatalos, hogy Jamie Vardy nem lesz az Arsenal játékosa. A Leicester City játékosa négy évvel hosszabbította meg szerződését a bajnokcsapatnál.

A támadó jelenleg az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjére készül Angliával, új szerződését akkor írja alá, ha a francia torna küzdelmei befejeződnek a Háromoroszlánosok számára.

A Leicester City legfrissebb közleményében azt írja: Vardy képviselőivel csütörtökön egyeztek meg, melynek értelmében a válogatott csatár további négy évvel hosszabbítja meg szerződését a Premier League legutóbbi bajnokával.

Mindkét fél abban bízik, hogy a bejelentéssel a Vardy jövőjével kapcsolatos spekulációk véget értek. A játékos a továbbiakban csak a válogatott sikerére szeretne koncentrálni, ezért a torna végéig sem a klub, sem pedig Vardy nem kíván további nyilatkozni ebben a témában.

Sajtóhírek szerint az angol bajnok heti 100 ezer fontos (közel 41 millió forintos) fizetést kínált a 29 éves gólzsáknak, aki így 2020-ig elkötelezte magát a Leicesterhez.

Olvasói sztorik