Nemzetközi foci

Topcsapatnál folytathatja az Eb egyik legjobbja

A szlovák középpályásért a Premier League nagyjai versengenek.

Az Európa-bajnokságon Szlovákia színeiben remekül teljesítő, a whoscored osztályozása alapján a torna ötödik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa, Marek Hamsik Nápolyból való távozása évek óta téma, és mostanra úgy tűnik, a támadó-középpályás végleg kinőtte az olasz klubot. A hírek szerint a Premier League legnagyobb csapatai, a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool versengenek a 28 éves játékos kegyeiért, Jürgen Klopp pedig már egy 45 millió eurós ajánlatot is tett a középpályásért.

Hamsík ügynöke elismerte, hogy az ajánlatokkal eddig sem szűkölködő ügyfeléért az Európa-bajnoki meccsek következtében még többen érdeklődtek. Elmondta azt is, hogy Marek szívesen játszana Angliában, ugyanakkor hozzátette, a játékosnak élő szerződése van az olaszokkal, ezért jelenleg 50-50 százalékot ad a váltásra és a maradásra.

Az ügynök óvatossága érthető, hiszen a Nápolyból szintén távozni kívánó Koulibaly pár napja kerek-perec kijelentette ebbéli szándékát, mire a Napoli hírhedt elnöke, Aurelio De Laurentis mérgesen közölte, hogy ha kell, kényszeríteni fogja a játékost arra, hogy szerződése lejártáig a klubnál maradjon…

Olvasói sztorik