Nemzetközi foci

A Liverpool túladhat Balotellin: a Besiktasnál várják az olaszt

Sem az AC Milan, sem pedig a Liverpool nem számol az olasz játékossal, akit a török klubnál tárt karokkal várnak.

A 25 éves Mario Balotelli új klubot keres magának, miután az AC Milan nemrégiben megerősítette: nem tartanak igényt a jövőben a támadó kölcsönjátékára, a Liverpool pedig túladna a botrányairól is híres olaszon.

Mario Balotelli az elmúlt szezont kölcsönben töltötte a milánóiaknál, ahol nem tudott élni a lehetőséggel, csupán egy alkalommal volt eredményes. Az AC Milan mellett azonban a Liverpool sem számol vele.

Jürgen Klopp több ízben leszögezte, az új szezonban nem tart igényt az olasz szolgálataira, a játékos ügynöke azonban biztosa abban, jó helyre kerül „védence”. Mino Raiola megerősítette, hogy a Besiktasnál tárt karokkal várják SuperMariót. Sajtóhírek szerint a török klub elnöke, Fikret Orman feltétlenül ragaszkodik Balotelli megszerzéséhez, akiért a liverpooli vörösök 16 millió fontot fizettek két évvel ezelőtt.

– Mariót már be is ajánlottam a Besiktashoz, egyelőre a válaszukat várom – mondta el az ügynök a Spox.com.tr hasábjain. Szinte biztos vagyok abban, hogy az üzletet nyélbe tudjuk ütni, mivel az elnök bármit megtenne Mario játékjogának megszerzéséért.

Olvasói sztorik