Nemzetközi foci

Pedro visszavágyik álmai klubjába

A Chelsea spanyolja bevallotta, szíve szerint visszatérne a katalánokhoz.

A londoni kékek támadója, Pedro elárulta, hogy vissza szeretne térni a Barcelonához, és már szóban egyeztetett is a klub elnökével, Josep Maria Bartomeu-val. A villámgyors szélső 2015 augusztusában igazolt Londonba, előtte csak a gránátvörös-kék együttes mezét öltötte magára.

Számításait azonban nem találta meg a Chelsea-nél, ahol nem tudott villogni az elmúlt szezonban, minden sorozatot figyelembe véve csupán nyolc gólig jutott. A játékos visszavágyik Barcelonába, de azt is elárulta, nem bánta meg, hogy Angliába igazolt.

– Remélhetőleg visszatérhetek Barcelonába, bár tudom, hogy ez nem lesz egyszerű. Már személyesen Találkoztam a klub elnökével, rajta kívül olyan emberekkel beszélgettem, akikkel a Barcás időkben is jó kapcsolatot ápoltam – mondta el a játékos a beIN Sportsnak.

Pedro nem titkolja, Barcelona-játékosként szeretne visszavonulni, mert ez álmai klubja.

– Tudom, hogy nem lesz egyszerű megegyezni a részletekben, de mindig is hangsúlyoztam, hogy az FC Barcelonából szeretnék visszavonulni. Korábban közel 12 évet töltöttem el a klub kötelékében, a családom Barcelonában él és a barátaim is ott vannak. A szurkolók imádtak, úgy éreztem mindenki megbecsül az egyesületnél. Álmai klubját azt hiszem, senki nem hagyja el könnyedén. Tavaly távoznom kellett, mert úgy ítéltem meg, hogy a lehetőségeim korlátozottak – zárta szavait a 28 éves játékos.

Olvasói sztorik