Nemzetközi foci

Gameiro egyre közelebb a Barcához

A katalán klub hónapok óta dolgozik a Sevilla francia csatárának megszerzésén.

A jelek szerint az FC Barcelona minden követ megmozgat, hogy megszerezze a Sevilla francia támadóját, a legutóbbi bajnoki idényben 16 gólig jutó Kevin Gameirót. Amint arról a Rangadó.hu már korábban beszámolt, a katalán klub egyik legfőbb nyári átigazolási célja egy csatár megszerzése lesz. A Barca a remekül teljesítő Messi-Suárez-Neymar trió mögé keres olyan megbízható futballistát, aki a nagy hármas egyik tagjának sérülése, eltiltása vagy pihentetése esetén beugró lehet.

Szó esett már a spanyol válogatottal az Európa-bajnokságon szereplő Nolitóról, a francia Hatem Ben Arfáról és a Deportivóban 17 találatig jutó spanyol Lucas Pérezről is, ám úgy tűnik, Gameiro az, aki egyre közelebb kerül a katalán sztárcsapathoz.

A Barcelona hozzávetőleg 40 millió euróért vásárolhatná meg a 29 éves csatárt, ugyanakkor a Mundo Deportivo című spanyol lap információi szerint a Sevilla illetékesei más klub ajánlatát is meghallgatják, mielőtt döntenének. Az biztos, hogy Gameiro értéke igencsak felértékelődött, hiszen a korábbi 15 és 8 után 31 meccsen 16 találatig jutott a La Ligában, emellett – szokás szerint – megnyerte az Európa Ligát.

Olvasói sztorik