Nemzetközi foci

Ibrahimovic lebukott! Házat vett Manchesterben

Jelentések szerint José Mourinho kinevezésével Zlatan Ibrahimovic is egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a Manchester United csapatába igazoljon. Ezt támasztja alá az is, hogy a calciomercato.com-nak beszámoló, Proto Group Ltd. ingatlanügynökség elmondása szerint a támadó megtalálta következő otthonát, ugyanis egy villát vásárolt Manchesterben. A házvétel persze nem zajlott egyszerűen.

– Megerősítjük, hogy találtunk egy új házat a labdarúgónak Manchesterben a klub utasításainak megfelelően. Az eleje egy kicsit küzdelmesre sikeredett, mivel Zlatan nem akarta megérteni, hogy Manchester nem Párizs vagy Milánó, így az építészeti stílus nagymértékben különbözik a két korábbi lakhelyétől. Végül azonban nagy nehezen rábólintott egy fantasztikus villára, amelynek belső medencéje és hatalmas kertje van. Zlatan egy nagyon mókás srác. A sportruházati cégének nyitóeseményén is nagyon vicces volt a házzal kapcsolatos hozzászólása. Azt mondta, hogy „majd alkalmazkodni fogok – jelentette az ingatlanügynökség.

A 34 éves támadó a francia Paris Saint-Germain együtteséből igazol el nyáron szerződése lejártával és minden bizonnyal a José Mourinho által nemrég átvett Manchester United játékosa lesz.

forrás: blikk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik