Nemzetközi foci

David de Gea címeket nyerne Mourinhóval

A spanyol kapus cáfolja, hogy Madridba tartana, a Vörös Ördögök játékosaként nyerne címeket.

A Manchester United elsőszámú kapusát, David de Geát rendre a Real Madriddal boronálják össze, sajtóhírek szerint idén nyáron végleg a spanyol fővárosba költözhet a hálóőr. Igaz, szerződése 2019-ig köti a manchesteri klubhoz, ám az AS úgy értesült, hogy két héten belül, tehát legkésőbb június közepén Madridban bejelenthetik a kapus érkezését.

A 25 éves hálóőr a Marcának cáfolta a róla keringő pletykákat, mivel nem célja távozni az Old Traffordról, Mourinhóval akar címeket nyerni.

– Igaz, hogy az emberek sokfélét beszélnek, csak éppen keveset tudnak rólam. Nem túl tisztességes szerintem, ha folyamatosan kitalációk jelennek meg a jövőmmel kapcsolatban. Három éves szerződés köt még a Manchester Unitedhez, és az a vágyam, hogy minél több címet nyerjek a klubbal.

David de Gea azt is bevallotta, nagyon örül Jose Mourinho érkezésének, akiről azt gondolja, nagyszerű csapat építhet az Old Traffordon.

– Mourinho egy győztes edzőtípus, ez pedig egybeesik a United filozófiájával és az enyémmel is. Ilyen gondolkodással tudunk csak sikeresek lenni, üdvözlöm a mestert a csapatunknál – zárta szavait a spanyol játékos.

Olvasói sztorik