Nemzetközi foci

Ibrahimovic: túl jó vagyok a svéd ligához

Zlatan Ibrahimovic csak nagyokat nevet a jövőjét firtató spekulációkon.

Zlatan Ibrahimovic május középén a Nantes elleni bajnoki előtt hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy szezon végén távozik a PSG-től. Azóta több klubbal is összeboronálták a játékost, az utóbbi napokban jobbára a Manchester United élénk érdeklődéséről lehetett hallani, ahol a svéd támadó és Jose Mourinho az Interes éveket követően újra együtt dolgozhatna. A támadó ügynöke ugyanakkor manchesteri pletykákat kategorikusan cáfolta.

A svéd válogatottal a nyári Eb-re gőzerővel készülő Ibrahimovic szerdán sajtótájékoztatón vett részt, ahol a következő mondatokkal várta az újságírókat.

– Azt akarom, hogy még rengeteg történetet írjatok rólam, illetve a jövőmről. Nagyon izgatott vagyok, amikor olvasom a híreket, rendre kíváncsi vagyok, ki tudja a legjobb történetet összehozni. Ha már belefáradtam az olvasgatásba, elárulom nektek, hol is folytatom.

Ibrahimovicnak olyan kérdést is címeztek, lát-e esélyt arra, hogy visszatér nevelőegyesületébe, a Malmöhöz, ahol karrierjét kezdte. Ibra velős válasza így hangzott:

– Túl jó vagyok a svéd bajnoksághoz.

Olvasói sztorik