Nemzetközi foci

A Real Madrid ajánlatot tehet Paul Pogbáért

A Real Madridot érdekelheti majd a Juventus középpályása, Paul Pogba, amint igazolhatóvá válik – erősítette meg Florentino Pérez a Marcának adott nyilatkozatában.

A francia válogatott középpályás egyike volt az olasz klub kiemelkedő játékosainak, akiknek köszönhetően a torinóiak sorozatban ötödik bajnoki címüket is bezsebelték. A 23 éves klasszist korábban már komoly együttesekkel és összegekkel hozták szóba, a Barcelona, a Manchester United és a Manchester City neve is felmerült a lehetséges kérők között. A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a Marcának nyilatkozva elmondta, természetesen a királyi gárdát is érdekli a középpályás.

– Pogba egy remek játékos, de a középpályán hat kiváló labdarúgónk van, szóval egyelőre nem bocsátkoznék spekulációkba. Ha egy ilyen játékos elérhetővé válik a piacon, természetesen ringbe szállunk érte, de megállapodásra kell jutnunk vele kapcsolatban. Beszélni fogok Zinedine Zidane-nal is. Kötelességünk, hogy évről évre jobbak legyünk. Ő dönt majd, hogy akad-e olyan játékos, akivel versenyképesebbek lehetünk, mint most – mondta Pérez.

A madridi sportvezető Casemiro és James Rodríguez esetleges távozásáról is beszélt.

– Casemiro talán sokakat meglepett, de nekem nem voltak kétségeim a tudása kapcsán. Olyan tehetséggel bír, mely a legnagyobbak közé emelheti. James későn érkezett, későn kapcsolódott be. A többiek jól játszottak. De ő is a legjobbjaink között van. Nem kaptunk értük ajánlatot, s a jövőjük sem vált kérdésessé.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik