Nemzetközi foci

Kaká újra a pályán a braziloknál

A Copa Americára készülő brazil válogatott 2-0-ra nyert Panama ellen barátságos mérkőzésen.

A coloradói Commerce Cityben rendezett összecsapáson a dél-amerikai együttes már a 2. percben vezetést szerzett Jonas révén, majd a 73. percben Gabriel Barbosa alakította ki a végeredményt.

A találkozón az utolsó tíz percre pályára lépett Kaká is, aki 2014 óta nem szerepelt a brazil válogatottban és most Douglas Costa sérülése miatt került a csapatba. Hiányzik ugyanakkor a keretből Neymar, mivel ő – klubjával, a Barcelonával történt megegyezés értelmében – csak az olimpián játszik majd.

A brazilok az Egyesült Államokban sorra kerülő, pénteken kezdődő Copa Americán Haitival, Peruval és Ecuadorral szerepelnek egy csoportban.

Haiti Kolumbiával találkozott Miamiben, és utóbbi csapat 3-1-re nyert. Dayro Moreno a 12., Juan Guillermo Cuadrado az 54., Roger Martinez pedig a 71. percben volt eredményes. A haitiak gólját Wilde-Donald Guerrier szerezte a 34. percben.

A kolumbiaiak az amerikaiakkal játsszák a nyitómeccset a kontinenstornán, illetve még Costa Ricával és Paraguayjal szerepelnek egy csoportban.