Nemzetközi foci

Top 11: ők a legszexibb focistafeleségek

Ráadásul magyar is van közöttük. Fotók.

A június 10-én kezdődő, franciaországi Eb-n a férfiak a focit nézik, a nők a focistafeleségeket mustrálhatják. Íme a Borsálomtizenegye!

Pilar Rubio

Sergio Ramos spanyol védő azt állítja, ő a világ legkiegyensúlyozottabb palija, mert az őt két fiúgyermekkel megajándékozó felesége, a csinos tévébemondó Pilar Rubio pazarul főz.

Ellena Bonzanni

A svájci válogatott Valon Behrami a sportoló lányokért bomlik, olasz modell felesége, Ellena Bonzanni tehetséges szertornásznak számított.

Tatjana Batinic

Az osztrák Sebastian Boenischt nem érdekli, hogy a Bécsben született, horvát felmenőkkel bíró felesége, Tatjana Batinic korábban jó pár focista ágyában megfordult, így is kiegyensúlyozott párt alkot a 2006-ban Miss Austria címet szerzett modellel.

Anna Stachurska

A lengyel Robert Lewandowski egykori vb-bronzérmes karatéka felesége, Anna nem bocsátja meg a csatárnak, hogy 2014. október 22-én nem intézte el, hogy láthassa a Vatikánban Ferenc pápát. A gólvágó akkor a Bayern Münchennel vizitált a katolikus egyházfőnél.

Claudine Keane

A korábbi Miss Ireland, Claudine Keane nem kedveli az angolokat, esze ágában sem volt Londont megismerni. Ám, amikor ír válogatott férje, Robbie Keane a Tottenhamben focizott, modellként mégis fehérneműfotózást vállalt az angol fővárosban.

Alexandra Ívarsdottír

A pokoli lövőerejű izlandi Gylfi Sigurdsson a legklasszabb szigetországi nővel, a 2008-ban Izland szépségkirálynőjének választott Alexandra Ívarsdottírral él együtt. Megjegyzendő: a szőke modell rendszeresen kocog.

Lena Gercke

A modell Lena Gercke hat éve él együtt a német válogatott Sami Khedirával. Bár tavaly örök haragot kiáltva szétmentek, azóta kibékültek, mert rájöttek, képtelenek egymás nélkül élni.

Varga Viki

Varga Viki személyében mi, magyarok is képviseltetjük magunkat e listán. A győri származású modell a Facebookon jött össze az olasz Graziano Pellével, aki az első „élő” randijukon 100 szál rózsával lepte meg.

Ludivine Kadri Sagna

Az algériai felmenőkkel bíró francia modell, Ludivine Kadri Sagna azért nem vállal munkát, mert az általa tökéletes férjnek nevezett francia védő, Bacary Sagna tejben-vajban fürdeti.

Edurne

A spanyol kapus, David de Gea úgy véli, popénekes kedvese, Edurne felvétele volt a 2015-ös eurovíziós dalfesztivál legkiválóbbja. Ezzel szemben a zsűri az Amanecer című kompozíciót a tragikusan rossz 21. helyre rangsorolta.

Sam Cooke

A Premier League-ben futballozó játékosok szerint az angol válogatott Chris Smalling modell barátnője, Sam Cooke „a legjobb bőr”. Korábban az egyik bulvárlap 3-as oldalán rendre melltartó nélkül virított.

Olvasói sztorik