Nemzetközi foci

Eldőlt! Még az Eb előtt távozik Lukaku, 65 millió fontért vált klubot

Az Everton belga támadója, Romelu Lukaku kivásárlási ára 65 millió font, és valószínűleg még az Európa-bajnokság előtt klubot vált – nyilatkozta a játékos édesapja.

A válogatott csatár 46 meccsen 25-ször volt eredményes az idei szezonban, és már a Manchester Uniteddel, a Bayern Münchennel és a Juventusszal is szóba hozták. Lukaku már korábban is úgy nyilatkozott, hogy szeretne a Bajnokok Ligájában játszani, és édesapja szerint erre hamarosan lehetősége nyílik.

– Az Everton 65 millió fontot kér Romeluért. Szerintem hamarosan nyélbe is ütik az üzletet. Romelu dönt majd, de az ügynökeié az utolsó szó. Bízom benne, hogy Mino Raiola tisztességesen fog eljárni. Romeluval gyorsan meg fognak egyezni. De még nem jött létre az üzlet, bár valószínűleg az EB előtt azért összejön. Szerintem a Manchester United, vagy a Bayern München stílusa passzolna hozzá a leginkább, főleg a Bayerné. Nem megy Olaszországba, ott túl zártan védekeznek. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a fejlődése érdekében klubot vált. Igyekszünk jó döntést hozni – mondta Roger Lukaku a Humonak.