Nemzetközi foci

Dárdai: az utolsó döntő következik

Győzelemmel menne nyári szünetre a Hertha.

Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC a Mainz otthonába látogat szombat délután a német Bundesliga utolsó fordulójában. A berlinieknek fontos lenne a győzelem, hiszen egy újabb vereséggel veszélybe kerülne az Európa Liga-csoportkörbe jutásuk, és selejtezőre kényszerülnének, ha a Schalke több pontot gyűjtene náluk.

– Az utolsó mérkőzés következik, ami egy újabb döntővel ér fel. Egy utolsó drukkhelyzet, amiből jól kell kijönnünk. Meg kell mutatnunk a jó csapatszellemünket, küzdenünk kell egymásért, hogy végül kellemes legyen a hazaút – kezdte a sajtótájékoztatót Dárdai Pál.

A Hertha nagyon rossz formában várja a találkozót, hiszen az utolsó hat forduló mérlege öt vereség és egy döntetlen, ezáltal a Bajnokok Ligája-indulást érő harmadik helytől meglehetősen eltávolodtak.

– Érdekes hét van mögöttünk, rengeteget beszélgettem a játékosokkal. A fiúk jól fogadták a kemény edzéseket, látszott rajtuk, hogy nagyon akarják a győzelmet, és mindent meg fognak tenni érte a pályán. Sajnos Per Skjelbred betegség miatt nem lesz velünk, Vedad Ibisevic pedig begyűjtötte az ötödik sárga lapját a Darmstadt ellen, ezért nem játszik Mainzban. Nincs más hátra, mint hogy győzzünk, boldogan térjünk haza, aztán pedig elégedetten mehessünk nyári szünetre – zárta a sajtótájékoztatóját a magyar edző.

Olvasói sztorik