Nemzetközi foci bajnokok ligája

Alicia Keys is fellép a BL-döntőn

Az UEFA és a Pepsi első alkalommal visz nagyszabású zenei produkciót a Bajnokok Ligája fináléjára.

Az UEFA és a Pepsi bejelentette, hogy idén első alkalommal a Bajnokok Ligája döntőjén egy világsztár élőzenei fellépését is megtekinthetik a nézők a nyitóceremónia részeként.

Május 28-án a milánói Giuseppe Meazza Stadionban Alicia Keys fog fellépni, ezzel pedig egy új korszak kezdődik a döntők történetében: a jövőben a zenének is nagy szerepe lesz a sorozat utolsó meccsein. A BL fináléját több mint 220 országban közvetítik, ezzel a világ legnézettebb évente megrendezett sporteseménye.

„Nagyon boldog vagyok, hogy bemutathatom az új dalaimat a Bajnokok Ligája döntőjén, egy olyan eseményen, melyet a világ összes szegletében ünnepelnek. Ez egy nagyon fontos történelmi pillanat lesz, ami hűen kifejezi, hogy hasonlóak vagyunk, függetlenül attól, hogy hol élünk vagy kik vagyunk. Megtisztelő, hogy részese lehetek ennek az élménynek” – nyilatkozta Alicia Keys.

A nyitórendezvény egyesíti a világszínvonalú zenét, a szórakoztatást és a sportot, illetve a házigazda város, Milánó előtt tisztelegve a divatot is ünnepli.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik