Nemzetközi foci

Vignjevics Angliában? Fogadni mernének rá!

Az Újpest trénere a legesélyesebb a Charlton kispadjára.

Az angol második ligából, a Championshipből kieső Charlton Athleticnél teljes erőbedobással folyik az edzőkeresés, miután a csapat irányítását januárban átvevő José Riga a szezon végén lemondott a vezetőedzői posztról. A legesélyesebb utódnak eddig a Northamptont a negyedik liga trónjára vezető Chris Wilder tűnt, azonban a játékosként a Charltonban is megforduló mester úgy fest, marad jelenlegi együttesénél.

Roderick Duchatelet, a Charlton dúsgazdag tulajdonosa így kénytelen új jelölt után nézni, a fogadóirodák szerint pedig jelenleg Nebojsa Vignjevics, a szintén a belga milliomos tulajdonát képező Újpest trénere a legesélyesebb a posztra. A belgrádi születési edző kinevezésére két és félszeres pénzt fizetnének a bukik, amivel Vignjevics magasan előzi a Bristol City csapatát irányító Steve Cotterill-t (10-szeres pénz), a korábbi Charlton-edző Chris Powellt (12-szeres pénz), és az egyaránt 14-es szorzóval szereplő Dougie Freedman, Paul Lambert párost.

Mint ismert, Nebojsa Vignjevics idén hatodik helyen zárta a magyar élvonalt az Újpesttel, emellett pedig egy kupaezüstöt is begyűjtött a lilákkal. A hír azért érdekes, mert az Újpest korábban bejelentette: Vignjevics marad a csapatnál.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!