Nemzetközi foci

Újabb kínai megaajánlat két európai klasszisért

A Shanghai Shenhua a Fenerbahce két sztárját, Nanit és Robin van Persie-t szemelte ki.

Az utóbbi időben óriási összegekért vásároltak kínai klubok európai sztárjátékosokat, hasonló terveket szövöget a Shanghai idén nyáron. A kínai bajnokságban szereplő Shanghai Shenhua újabb nagy húzásra készül a török Sabah című lap szerint. Korábban már szerződtették Demba Bát és Fredy Guarínt, a Shanghai azonban újabb komoly terveket szövöget, ezúttal a Fenerbahcéból szeretne szerződtetni, méghozzá két játékost is – írja a goal.com

2015-ben szerződött a portugál Nani Törökországba, 6 millió fontot fizetett érte a Fener a Manchester Unitednek. Egy héttel később hasonló összegért csatlakozott hozzá a holland gólvágó, Robin van Persie, szintén a Vörös Ördögöktől.

Most nyáron pedig ismét egyszerre válthat csapatot a két sztár, amennyiben megegyezésre jutnak a kínaiak a törökökkel és persze, ha a játékosok is megfelelő ajánlatot kapnak. Az ex-manchesteri duóért tett ajánlat összege nem ismert és Van Persie-t vinné a Lazio is, azonban az olaszok nem tudják állni a holland fizetési követeléseit.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!