Nemzetközi foci

Wenger brutál összeget ajánl két Leicester-játékosért

Riyad Mahrez és N'Golo Kanté is az Ágyúsok kiszemeltjei között.

Franciaországi hírek szerint az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger már tárgyalt a „Rókák” két meghatározó játékosával, Riyad Mahrezzel és N’Golo Kantéval a lehetséges átigazolásukról.

Az Ágyúsok edzője 60 millió fontot sem sajnálna kiadni a két focistáért. Mahrez és KantÉ kiemelt szerepet játszott a Leicester City bajnoki címében, éppen ezért Claudio Ranieri mindenképpen szeretné az említett embereit megtartani, csak úgy , mint Jamie Vardyt. Az algériai válogatt támadót idén az év játékosának választották a Premier Leagueben, és a hétvégi nyilatkozatában kijelentette, hogy nem akar a nyáron eligazolni jelenlegi csapatából. Sőt, a Leicester tulajdnosoa, Vichai Srivaddhanaprabha kész új szerződést ajánlani Mahreznek.

De hogy a történet ne legyen ennyire egyszerű, a játékosügynök legutóbb azt nyilatkozta, hogy 50-50% az esély arra, hogy marad-e a klubnál.

A támadó értékét 40 millió fontra becsülik, és a France Football szerint az Arsenal mellett a Manchester United, Liverpool és a Tottenham is soraiban szeretné tudni.

Olvasói sztorik