Nemzetközi foci

Mi lesz Mahrez sorsa?

Ügynöke szerint távozhat, Ranieri ellenben biztos a játékos maradásában.

Riyad Mahrez, a Leicester City szélsője fantasztikus szezont produkált, 17 góljával és 11 gólpasszával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Rókák óriási meglepetést okozva megnyerték a Premier League idei kiírását. A nemrég az Év Játékosának is megválasztott Mahrez ezzel érthetően több topcsapat figyelmét is felkeltette, ezért egyelőre nem tudni, marad-e jelenlegi együttesénél az algériai játékos.

Ügynöke szerint mindenesetre jó esély van a játékos klubváltására, és Mahrez is erősen fontolgatja, hogy egy tradicionális topcsapatban játsszon jövőre. Kamel Bengougam azért azt is hozzátette, hogy Mahrez nagyon boldog Leicesterben, és kihívást jelentene számára jövőre a Bajnokok Ligájában küzdeni a csapattal, ezért jelenleg a maradásra és a távozásra is 50-50 százalék esélyt lát az ügynök.

Claudio Ranieri viszont egészen biztos játékosa maradásában. Az olasz mester beszélt a játékossal és a klub alelnökével, Srivaddhanaprabhával is, amiből kiderült számára, hogy a játékos szívesen marad az együttesnél, a csapatnak pedig egyáltalán nincsenek pénzügyi gondjai, és nem tervezik játékosok eladását. Ranieri ezért magabiztosan nyilatkozott Mahrez jövőjével kapcsolatban, szerinte 99 százalék, hogy a játékos ősszel is a Leicester City keretét fogja erősíteni.

Olvasói sztorik