Nemzetközi foci

Nagyvadat küldött a Liverpool Pastoréért

Mindent beleadnak az argentin megszerzése érdekében a Vörösök.

Közeleg a nyár, amely a Liverpool életében a szokásosnál is nagyobb átalakításokkal járhat. Ennek vélhetően Bogdán Ádám is áldozatául esik majd, de az biztos, hogy a semleges szemlélő számára élvezetes lesz, ahogy az októberben kinevezett menedzser, Jürgen Klopp a saját szájíze szerint alakítja ki a Vörösök keretét. Ez lesz ugyanis az első hosszabb átigazolási szezon, amelyben már a német mester irányítja a 18-szoros bajnok gárdát.

Klopp a hírek szerint már el is készítette azt a listát, amely azokat a neveket tartalmazza, akiket szeretne a Liverpoolhoz csábítani. Ezen igen előkelő helyen szerepel a nyáron valószínűleg Ibrahimovic távozása miatt egyébként is kissé átalakuló Paris Saint-Germain argentin szélsője, Javier Pastore is.

A párizsiak a hétvégén a Rennes-t verték simán, 4-0-ra, a mérkőzést pedig a Liverpool megfigyelő hálózatának főnöke, Kevin Hunt Jürgen Klopp kérésére a helyszínen tekintette meg. Esélyeiket növeli, hogy Laurent Blanc irányítása alatt Pastore elég sokszor (a megszokottnál jóval többször) kénytelen a kispadról végignézni társai küzdelmét, miközben a világ legtöbb csapatában stabil kezdő lehetne.

Olvasói sztorik