Nemzetközi foci

Elkeseredésében a Barcához fordul Ronaldo

Amikor a Real már nem segít, az ősi rivális lehet a megmentő.

Április 20-án a Real Madrid nagyon fontos győzelmet aratott a komoly erőt képviselő Villarreal fölött a spanyol bajnokságban. A sikerből akkor még a találkozót végigjátszó Cristiano Ronaldo is kivette a részét, de azóta sem a Rayo, sem a Sociedad és ami a Real-szurkolóknak még fájóbb, a Manchester City ellen sem láthattuk őt a pályán.

Bár a kihagyás egyelőre nem elviselhetetlenül hosszú, pocsék időpontban jött a Blancók számára, hiszen a Bajnokok Ligája elődöntője mellett még a bajnokságban is tartaniuk kell a lépést a Barcelonával és az Atlético Madriddal.

Nem véletlen, hogy Cristiano Ronaldo is egyre nyűgösebb, a legutóbbi hírek szerint a Real orvosaira is megorrolt. A Villarreal ellen beszedett apróbb sérülését ugyanis félrediagnosztizálták, később pedig rásérült, ezért kénytelen most a lelátóról nézni csapata küzdelmét – ezt pedig nem könnyű elfogadnia.

Az ügy már ott tart, hogy Ronaldo azt kérte saját klubja orvosaitól, másodvéleményért lépjenek kapcsolatba az ősi rivális Barcelona stábjával, akiket ő maga nagyon tisztel.

A fejleményeket érdemes követnünk, hiszen az idei BL-sorozatban 16 gólos támadó egymaga eldönthetné az egyelőre kérdéses kimenetelű Manchester City elleni visszavágót, amelynek első mérkőzésén az Etihadban 0-0-s végeredmény született.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik