Nemzetközi foci

Még Fernando Torres sem tudja, hol folytatja

A spanyol támadó szerződése az idény végén az Atlético Madridnál és a Milannál is lejár.

Az elmúlt években csak szenvedő Fernando Torres nevelőegyesületénél végre újra magára talált, elmúlt hét találkozóján öt gólt lőtt az Atlético Madrid színeiben, legutóbb a Bilbao ellen szerzett győztes ezzel találatot, ezzel pedig már tíz gólnál jár az idényben. A spanyol támadó jövője ennek ellenére nem tisztázott, hiszen nem csak a matracosokkal való kölcsönszerződése, de az olasz AC Milannal kötött kontraktusa is lejár a nyáron.

A Kölyök becenévre hallgató játékos természetesen szívesen maradna Madridban, de Diego Simeone eddig még nem közölte vele, hogy számít-e a szolgálataira a következő szezonban. Torres sem foglalkozik különösebben a jövőjével, elmondása szerint most csak arra összpontosít, hogy segítse az Atléticót a bajnoki és a BL-elsőségért vívott harcban.

– Fantasztikus a hangulat a csapatnál, még mindig alig hiszem el, hogy ennek részese lehetek. Nem foglalkozom a jövővel, a jelennek élek, ki akarom élvezni minden egyes pillanatát. Hazaigazolásom előtt nem voltam önmagam, szükségem volt az izgalomra, szükségem volt arra, hogy újra motiváltnak érezzem magam, az Atlético pedig megadta ezt nekem. Ezt az izgalmat és motivációt sehol máshol nem kaptam volna meg, most végre azért harcolhatok, amit mindig is szerettem – árulta el Torres a Marcának.

Olvasói sztorik