Nemzetközi foci

A gyilkolástól mentette meg a foci az Inter brazil sztárját

Felipe Melo őszinte vallomása.

Az Inter brazil játékosa, Felipe Melo érdekes nyilatkozatot tett a Skynak a napokban. A brazil válogatott középpályás elmondta, hogy a gyermekkora nem volt leányálom, hiszen ahol felnőtt, ott minden fegyverekkel és drogokkal volt körülvéve. A legjobb barátját is elveszítette. Melo hisz abban, hogy a sors akarta úgy, hogy profi labdarúgó legyen, ne pedig bűnöző.

– A labdarúgás fontos szerepet játszott az életemben. Ha nem lettem volna futballista, akkor gyilkos lennék. Az egyik legveszélyesebb környéken nőttem fel. Minden telis-tele volt kábítószerrel és fegyverrel. Gyakran elmentem edzésre, s amikor hazaértem, akkorra már az egyik barátom meghalt. Választanom kellett a foci és a bűnözés között. Szerencsére el tudtam menekülni és folytathattam az álmomat. Egy másik élet mellett döntöttem, a labdarúgást választottam – nyilatkozta Felipe Melo a Skynak.

A pokróckemény középpályás szülei jelenleg is Brazíliában élnek és az apja éjjel-nappal dolgozott annak idején, hogy valamiből megélhessenek.

– Édesapámnak gyakran kell két műszakban dolgozni, hogy legyen miből eltartani minket, nagy áldozatot hozott értünk. Csak a közelmúltban jöttem rá, hogy mennyire fontosak az áldozatok. Ha nem hoz értünk ilyen tettet, akkor nem lennék most itt, ahol vagyok. Nagyon fontos számomra az apám, de a feleségem és a gyerekeim is. Isten az elsődleges nekem, aztán a család – tette hozzá Melo.

forrás: blikk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik