Nemzetközi foci

Magyar-román felkészülési torna lesz a nyáron

Balmazújvárosban lesz a döntő.

Hat csapat – köztük a Nyíregyháza Spartacus – részvételével felkészülési tornát rendeznek nyáron. A döntőt Balmazújvárosban tartják, július 16-án – számolt be a Szpari honlapja.

A tornán a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, a Cigánd SE, a román FC Baia Mare és az FC Olimpia Satu Mare, a Kisvárda Master Good, illetve a Nyíregyháza Spartacus FC vesz részt.

Az északkelet-magyarországi és erdélyi együtteseket felvonultató torna elsődleges célja, hogy elősegítse a felkészülést a csapatok számára, valamint a nézők szórakoztatása a holtidényben is.

A torna a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) hozzájárulásával jön létre. A mérkőzések 2×45 percesek lesznek, nagypályás szabályok szerint. A nevezett csapatok két hármas csoportba lesznek sorsolva, ahol mindenki játszik mindenkivel a csoporton belül. Ezek után kerül sor a helyosztókra (Döntő nap), amely a két csoport végeredménye alapján a csoportban azonos helyen végzettek játszanak egymással. Mindegyik csapat egyszer játszik otthon és egyszer idegenben.

A tervezett játéknapok július 2-a, 6-a és 9-e.

A csoportbeosztásról és a végleges időpontokról később tájékoztatják a szurkolókat. A Döntő nap időpontja július 16., melynek helyszíne idén Balmazújváros lesz.

Olvasói sztorik