Nemzetközi foci

Két srác az ágyban, avagy két MU-focista furcsa szexkalandja

Szemrevaló teremtés lett volna a harmadik fél.

Eglantine-Flore Aguilar modellként keresi a kenyerét Angliában, és sok kolléganőjéhez hasonlóan ő is focistákkal szűrte össze a levet – írja a Mirrora hivatkozva a Blikk. Állítása szerint a flört azonban nem sikerült túl jól.

A lány szerint ugyanis a Machester United fiatal sztárja, a 18 éves Timothy Fosu-Mensah egy kis chatelés és videótelefonálás után szinte könyörgött neki, hogy hármasban szexeljenek. A harmadik fél azonban nem egy másik gyönyörű lány, hanem csapattársa, a Vörös Ördögök nagy reménysége, a 20 éves Anthony Martial lett volna.

“Elbírsz velünk kettő az egy ellen? Két feka sráccal?”

Az üzenetváltás állítólag egy estével az Aston Villa ellen megnyert (1-0) találkozó előtt történt, a lány állítja, ezután videótelefonálni kezdtek a Whatsapp-on, Fosu-Mensah pedig körbeforgatta a kamerát, ami engedni láttatta, hogy bizony Martial valóban ott van vele a hotelszobában.

Aguilar kisasszony úgy írta le kettejüket, hogy Martial sokkal megnyerőbb, kedvesebb volt, tudta azt, hogyan kell beszélni egy hölggyel, míg Fosu-Mensah gondolatai csak a szex körül forogtak. A lány – állítása szerint – nem ment át a két sráchoz. A hölgy egyébként korábban Mario Balotellivel és Ashley Cole-al is kapcsolatban állt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik