Nemzetközi foci

Hoppá! Ronaldo titkos szerelme a Barcának szurkol

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgója úgy tudni, azért titkolja új kedvesét, mert az ősi rivális katalánoknak drukkol. A Flash című portugál magazin szerint a portugál sztár egy Alejandra Manriquez nevű mexikói pilótanővel találkozgat, akivel titokban szoktak magángépen Marokkóba utazgatni.

A háromszoros aranylabdás sztár gyakran repül az észak-afrikai országba, mert egy barátja is él ott, a kickbokszoló Badr Hari. A gyönyörű, szőke pilótanő olyan képeket osztott meg Instagram-oldalán, melyen a focistával egymást ölelik, látszik, hogy közeli kapcsolatban állnak – írta a The Sun.

A történet ott vált érdekessé, amikor egy olyan fotót is előásott róla magazin, amelyen a nagy ellenfél, a Barcelona mezét viseli, állítólag Lionel Messi nagy rajongója a hölgy… Olyan bejegyzést is közzétett, amelyen a pilótafülkében élőben követte Messiék meccsét a műszerfal kijelzőjén, míg Ronaldót csak „a világ egyik legjobb futballistájának” nevezett.

Manriquez kisasszony az év elején olyan képet posztolt, amin ölelkeztek, és Madridba repítette vissza a sztárt, míg nemrég egy madridi romantikus vacsorájáról is tett fel fotót közösségi oldalára, ezzel is ráerősítve arra a szóbeszédre, miszerint több van köztük munka kapcsolatnál.
forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik