Nemzetközi foci

Fernando Torres újra csúcsformában

Saját rekordját döntötte meg az Atlético csatára.

Fernando Torresről az előző néhány hónapban rengeteg hír megjelent, hogy a játékával elégedetlen Diego Simeone, ezért a nyáron valószínűleg máshol folytatja pályafutását. Az Atlético Madrid edzője azonban az utóbbi hetek történései miatt már kellemes gondban van, hiszen a spanyol támadó megtalálta góllövő cipőjét.

Ennek köszönhetően a házi góllövőlista második helyén tanyázik jelenleg Torres kilenc találattal, az első helyen a húszgólos Griezmann áll. A La Liga mellett a Bajnokok Ligájában is eredményes volt a 32 éves támadó, igaz a Barcelona ellen még csak az első találatát szerezte az idei kiírásban.

A jelenlegi formájára azonban még a legfényesebb korszakában, a Liverpoolnál sem volt példa, hiszen akkor a legjobb sorozata négy találkozó volt, amin gólt szerzett zsinórban, most pedig ötnél tart a „Kölyök”.

A spanyol bajnokságban betalált a Betis, Espanyol, Granada, Bilbao elleni összecsapásokon, a Bajnokok Ligájában pedig a Barcelona kapuját vette be a negyeddöntő első mérkőzésén, ezzel zsinórban öt mérkőzésen volt eredményes.

Szombaton hazai pályán a Malaga ellen döntheti meg az újabb rekordját Fernando Torres.

Olvasói sztorik