Nemzetközi foci

Icardi készen áll a távozásra

Az Inter támadója a nyáron klubot vált, ha csapata nem éri el a kitűzött célt.

Az Inter szerda este meglepetésre 1-0-ra kikapott idegenben a Genoától, a Serie A 34. fordulójában, így már hét pontra kerültek a harmadik helytől, ami még Bajnokok Ligája selejtezős indulást érne. A mérkőzés végén a fekete-kékek csapatkapitánya, Mauro Icardi értékelte a csapata, és a saját jelenlegi helyzetét.

– Hogy maradok-e az Internél, ha esetleg nem sikerülne kiharcolni a BL-indulást? Meglátjuk. Azért vagyok itt, hogy nyerjek, de jelen pillanatban kész vagyok minden ajánlatot meghallgatni más kluboktól, és fontolóra veszem az átigazolásomat. Azonban a bajnokságban még bármi megtörténhet, hiszen négy forduló van hátra, és mi mindent megteszünk, hogy sikerüljön elérni a célunkat. Most csak a játékra, és a következő mérkőzésre koncentrálok, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég – nyilatkozta a Nerazzurri csapatkapitányaa Mediasetnek.

Icardi nevét már az előző átigazolás szezonban is szóba hozták több csapattal, ám akkor tagadta a váltás lehetőségét, ez nagyon úgy tűnik, hogy mostanra megváltozott.

Az Internazionale szombaton az Udinesét fogadja a Giuseppe Meazzában, a Serie A következő fordulójában.

Olvasói sztorik