Nemzetközi foci

Sosem látott védelemmel a Barca

Piqué eltiltott, Mathieu és Vermaelen sérült – így nem lesz könnyű a Barcelonát már többször megtréfáló Depor otthonában.

Nehéz szavakat találni a címvédő Barcelona összeomlására: a legutóbbi négy bajnokiján egyetlen pontot szerzett az együttes, amely sorozatban három zakónál jár. Az Atleti beérte a tabellán Messiéket, míg a Real Madrid hátránya egyetlen pont. Amennyiben a katalán alakulat meg akarja nyerni a La Ligát, győznie kell szerda este a középmezőnyhöz tartozó, döntetlenkirály (17 pontosztozkodás ebben az idényben) Depor pályáján.

Igen ám, de nem megy rosszul a Deportivónak a Barcelona ellen, hiszen a legutóbbi két meccsen 2-2-t értek el, méghozzá a Nou Campban. Hazai oldalon lesz néhány fontos hiányzó, míg a vendégeknél Piqué eltiltott, Mathieu, Vermaelen és Sandro sérült, míg Arda Turan játéka kérdéses, mivel gyomorproblémák miatt nem tudott részt venni a találkozó előtti utolsó foglalkozáson. A vendégcsapatnak fel kell ébrednie a rémálomból, különben búcsút inthet a Primera División első helyének.

– Alaposan kielemeztük az elmúlt hetekben történteket, úgy látom, hogy mentálisan továbbra is erősek és bíznak magukban a srácok – magyarázta Luis Enrique edző. – Most kell egy nagy levegőt venni, és ráfordulni az utolsó, legfontosabb egyenesre, ahol a győzelmek és trófeák várnak ránk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik